Familjehem, jourhem, kontaktfamilj - intresseanmälan

LÄS MER

Här anmäler du ditt intresse till att bli kontaktperson, kontaktfamilj, familjehem eller jourhem till någon som behöver ditt stöd. Vi söker hem och intressenter både i och utanför Alvesta kommun.

Bli kontaktperson

Som kontaktperson träffar du barnet regelbundet för att umgås och hitta på aktiviteter tillsammans. Läs mer om insatsen som kontaktperson.

Bli kontaktfamilj

Som kontaktfamilj tar du emot ett barn i ditt hem några dagar i månaden för att vara ett extra stöd. Tryck här för mer information om insatsen som kontaktfamilj. Det kommer att öppnas ett nytt fönster och din pågående ansökan kommer att sparas.

Bli familjehem

Som familjehem tar du emot barn som av olika anledningar inte kan bo hemma. Barnet bor ofta hos dig en längre tid. Tryck här för mer information om insatsen som familjehem. Det kommer att öppnas ett nytt fönster och din pågående ansökan kommer att sparas.

Bli jourhem

Som jourhem tar du med kort varsel emot barn som behöver omedelbart skydd eller stöd under kortare tid. Uppdraget är ett heltidsuppdrag. Tryck här för mer information om insatsen som jourhem. Det kommer att öppnas ett nytt fönster och din pågående ansökan kommer att sparas.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Kontaktcenter på telefonnummer 0472–15000 under helgfri vardag 8:00-16:00.

 

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa