Ansökan om kompiskortet

LÄS MER

Här ansöker du om ett Kompiskort

Kompiskortet är en möjlighet för dig som har en funktionsnedsättning att tillsammans med en kompis ta del av olika aktiviteter och arrangemang. Kortet innebär att du betalar som vanligt medan din kompis följer med gratis. Du bestämmer själv vem som följer med, det kan vara en vän, en personal eller någon släkting. Kortet gäller i hela Kronobergs län, men bara hos de arrangörer som har anslutit sig till Kompiskortet.

Ansökan

För att få kortet måste du ansöka om det. Fyll i ansökan och bifoga ett kort på dig. Kompiskortet skickas sedan hem till dig tillsammans med information om var kortet gäller. Kompiskortet gäller för dig som är skriven i Alvesta kommun.

Alla kommuninvånare ska kunna ta del av det utbud som finns inom kultur, fritids och idrottsaktiviteter. Det finns många föreningar och organisationer som har bra verksamhet och Kompiskortet underlättar för dig att ta del av det utbud som finns.

Skyddade personuppgifter

Du som har skyddade personuppgifter ska inte använda denna e-tjänst. Orsaken är att informationen som lämnas i e-tjänsten kan bli en offentlig handling. Det är heller inte möjligt att garantera fullständigt skydd från obehörig insyn. Kontakta Kontaktcenter via 0472-15000 för skicka in ärendet istället. 

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa