Ansökan om kompiskort

LÄS MER

Här ansöker du om ett så kallat kompiskort

Kompiskortet är en möjlighet för dig som har en funktionsnedsättning att tillsammans med en kompis ta del av olika aktiviteter och arrangemang.

Kortet innebär att du betalar som vanligt medan din kompis följer med gratis. Du bestämmer själv vem som följer med, det kan vara en vän, en personal eller någon släkting. Kortet gäller i hela Kronobergs län, men bara hos de arrangörer som har anslutit sig till Kompiskortet.

Ansökan

För att få kortet måste du ansöka om det. Fyll i ansökan och bifoga ett kort på dig.
Kompiskortet skickas sedan hem till dig tillsammans med information om var kortet gäller.
Kompiskortet gäller för dig som är skriven i Alvesta kommun.

Alla kommuninvånare ska kunna ta del av det utbud som finns inom kultur, fritids och idrottsaktiviteter. Det finns många föreningar och organisationer som har bra verksamhet och Kompiskortet underlättar för dig att ta del av det utbud som finns.

Information om hur vi hanterar dina personuppgifter  

De personuppgifter du lämnar till oss behöver vi för att (anges för enskild e-tjänst). Vi hanterar dina uppgifter med stöd av gällande dataskyddslagsstiftning och laglig grund är allmänt intresse. 

Det är Omsorgsnämnden som är personuppgiftsansvarig för uppgifterna. Vi har kvar dina uppgifter den tid som behövs för att vi ska kunna uppfylla våra skyldigheter. Mer information om hur vi hanterar dina uppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på https://www.alvesta.se/om-kommunen/gdpr/ 

 

Har du frågor om e-tjänsten är du välkommen att höra av dig Kontaktcenter, 0472-150 00.   

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa